Multi Therm Døre

Den bæredygtige ståldør!

Vores højisolerende ståldørsserie med ekstremt gode isoleringsegenskaber handler grundlæggende om sund fornuft. Dørenes opbygning og de anvendte kvalitetsmaterialer er med til at give produkterne en lang levetid. Kombineret med materialernes robusthed overfor hærværk og slidtage betyder det, at vedligeholdelses omkostningerne minimeres. Derudover opnås væsentlige besparelser på energikontoen som følge af den ekstremt gode isoleringsevne.  

Alt i alt bliver Multi Therm dørene et økonomisk fordelagtigt valg bygget på sund fornuft. Vores Multi Therm døre kan som vores øvrige produkter tilpasses dine ønsker og behov. Uanset om du er på udkig efter en standard eller specialløsning, når det gælder Multi Therm døre, er vi hos Multi-Tek klar til at hjælpe dig. Kontakt os ved at ringe på
tlf. +45 87 11 00 90, eller skriv via vores e-mail
info@multitek.dk eller vores kontaktformular for at høre nærmere om dine muligheder.  

Døre med stor holdbarhed og høj isoleringsevne

Multi Therm dørene består af en aluzink-stålplade, der sikrer ekstra lang levetid. Vi anvender 1,25 mm i dørbladene og 2,0 mm i karmene, hvilket bidrager væsentligt til dørenes styrke og holdbarhed. Karm og dørblad har desuden tilføjet termisk isolerende kompositprofiler, der er med til at eliminere kuldebroer og dermed forbedrer isoleringsevnen markant.  

Lang levetid, høj isoleringsevne, 20 % genanvendt stål samt egen produktion i Danmark (og dermed korte transport) bidrager alt sammen til at gøre Multi Therm dørerne til et bæredygtigt og grønnere bud på en ståldør. 

Svanemærket byggeri

Multi Therm ståldøre er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri. 

Læs eksempler på, hvad fagblade skriver om vores Multi Therm dør ved at følge nedenstående links. 

Normal dør

Figur 1
thermisk_måling_1

Her ses tydeligt kuldebroerne i karm og dørblad. Disse kuldebroer giver foruden varmetab også risiko for kondens og dermed indeklima gener. 

Multi Therm dør

Figur 2

Modsat figur 1 ses her ingen væsentlige temperaturforskelle som følge af kuldebroer. Isoleringsværdien er endvidere op til 3 gange bedre sammenlignet med en almindelig ståldør.

Scroll to Top